jueves, 3 de enero de 2013

Cerevellum Hindsight 35, securetat en la nostra bicicleta


Contràriament a la creença popular, el que està darrere teu quan vas en bici és important. Un aspecte clau de la seguretat en bicicleta és ser conscient de tot el que t'envolta. El revolucionari Hindsight 35 de Cerevellum està específicament dissenyat per donar-te una vista detallada de qualsevol cosa i tot el que està succeint darrere teu sense haver de treure la vista de la carretera.

L'objectiu de la Hindsight 35 és augmentar la teva àrea de visió perifèrica i posterior per evitar possibles accidents a causa de la falta de visió. Una càmera digital s'adjunta a la tija del seient o al propi seient i envia dades de vídeo al llarg d'un cable micro-HDMI a la unitat principal muntada al manillar.
Les característiques de la unitat amb tecnologia sense fils ANT + permet mostrar les dades de dispositius compatibles a la pantalla llegible que té una interfície d'usuari intuïtiva i gràfica.
 El resultat final es que podras veure el que està passant darrere teu abans que sigui perillós. Així que si es tracta d'un cotxe que s'acosta, o un ciclista a un altre,tindràs una visió clara del que s'aproxima.
Les dades de vídeo es grava a la memòria flash interna de manera que en cas d'un accident, el 35 Hindsight atura la gravació, deixant-la en un arxiu de vídeo per examinar exactament el que va passar previ a l'incident.

Caracteristiques:

-Enregistrament de vídeo, el vídeo dels sistemes de registres en un continu bucle a 5 minuts, parant automàticament en cas d'accident.

Bateria interna recarregable que ofereix fins a 5 hores de durada en la més alta resolució

Pantalla LCD de 3,5 polzades a color transflectiu de Crystal Clear, vistes en temps real del darrere que es pot llegir en condicions de molta brillantor, sense necesitat d'utilitzar amb ulleres de sol polaritzades.

Comptador quilomètric de bicicleta que inclou velocitat, velocitat màxima, velocitat mitjana, distància de viatge, odòmetre, cronòmetre i l'hora. El ritme cardíac i cadència són accessoris opcionals que funcionen amb conexió ANT+ sense fils.


2 comentarios:

  1. per comprar el Cerevellum Hindsight 35? i te so?

    ResponderEliminar
  2. Crec que no té so, però si una imatge molt nitida sense reflexos

    ResponderEliminar