domingo, 24 de febrero de 2013

Andalusia Bike Race 2013


La tercera edició de l'Andalusia Bike Race, que se celebrarà des d'avui diumenge 24 fins l'1 de març, es va presentar a Jaén i a Còrdova amb la presència de José Antonio Hermida, guanyador el 2012 i aspirant a revalidar el títol en una competició que reunirà prop de set-cents corredors. La prova inclou un recorregut de 400 quilòmetres dividit en sis etapes i 700 corredors procedents de 25 països diferents.

Entre els participants més destacats es troba José Antonio Hermida, Campió del Món de Mountain Bike el 2010 i el seu company Rudi van Houts; Alban Lakata (Campió del Món Bikemaratón 2010); Thomas Litscher i Ondrej Cink, ambdós Campions del Món XCO; Sergio Mantecón (subcampió d'Europa i Campió d'Espanya tant en Cross Country com en Bikemaratón) i Carlos Coloma (diploma olímpic a Londres) i Sally Bigham i Milena Landtwing com grans favorites en l'apartat femení.

A més d'ells, molts esportistes destacats en altres especialitats com el guanyador del Dakar Marc Coma, la pilot Marta Suria o el triatleta Marcel Zamora també es donaran cita en aquesta prova.

En aquesta edició també participen corredors de la nostra comarca com són: Albert Roca, Jaume Caixas, Andreu Sánchez, Joan Nicolas, Xavi Roca i el corredor del nostre club cicliste Pere Sanchez (Perto).
Des d'aquí desitjar a tots ells molta sort i força per superar les dures etapes d'aquesta tercera edició de l'Andalusia Bike Race 2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario